T’agrada cantar? Vols compartir una estona de calma, pau i meditació?

Mantra significa literalment “protecció de la ment”. Els mantres són formules sonores basades en els sons primordials, i llur recitació o cant produeix una purificació de la ment de qui el canta i de l’entorn.
El nostre cos (OM) és una caixa de ressonància que emet vibració externa i interna per mitjà d’un l’instrument perfecte, la veu (AH), i només ens cal sintonitzar també la ment (HUM), amb visualitzacions i una motivació adequada, a fi i efecte que l’energia del mantra sigui del màxim benefici per a tots els éssers.
Escoltarem mantres, i disfrutarem del cant d’alguns dels mantres més coneguts del budisme, com Tara Verda, Chenrezig o Buda de la Medicina. Gaudirem del poder reequilibrant d’aquest tipus de meditació, que es veu notablement incrementat per la força del grup. Ressonem?
“La música i el cant són art, l’art sublim és el cant del mantra”. Lama Gyurme

Gemmina Vidal
Bibliotecària de professió. Estudia solfeig al Gran Conservatori del Liceu (Barcelona) i canta en corals desde la infància. Practicant d’Ikebana d’Ikenobo (art floral japonès), que estudia des del 2001- a l’Escola de Bonsai-Ikebana (Barcelona), i n’obté el títol d’Instructora de 3r grau per la Ikenobo School (Kyoto). L’any 2011 coneix i comença a seguir al Venerable Lama Gyurme, de la tradició Kagyupa, conegut mestre i intèrpret de cant de mantres i música sagrada tibetana. En l’actualitat segueix estudis de budisme a Nagarjuna Barcelona.