L’ATENCIÓ PLENA

L’estrès, l’ansietat, les malalties, els problemes… és a dir, la vida i la mort formen part del que anomenem “vida“. Moltes vegades ens sentim aclaparats per tots ells i no sabem com fer-los front. La meditació, l’està atent al moment present, és un estat de la ment que ens ajuda a acceptar el que passa en l’aquí i l‘ara, sense jutjar.
L’atenció al moment present ens vol ensenyar a arribar a un estat de benestar físic i mental. És un estat de la ment que té les seves arrels en el budisme, i que està basada en evidències científiques sobre els seus beneficis, en augmentar la nostra felicitat i disminuir el nostre sofriment i el dels altres.
I també ens ensenya a ser més tolerants amb nosaltres mateixos i amb el altres a través de la compassió i de l’amor bondadós, i, a trobar un sentit a la vida.
Jon Kabat-Zinn ens diu: “Prestar atenció no significa pensar, sinó adonar-nos d’allò al que estem atenent. És contemplar la totalitat de l’experiència en cada moment. Anar més enllà del pensament i saber què és veure i escoltar; saber que estem veient i escoltant i saber què estem veient i escoltant.” (“Vivir con plenitud las crisis”, pàg.582)
Horario de 10:30 a 11h todos los miércoles